Læborg  KFUM Spejdergruppe

Læborg KFUM Spejdergruppe

Læborg Kirkevej 14A, Læborg

Tank benzin hos OK og støt Læborg KFUM

12. august 2017 · Ikke kategoriseret, Nyheder · Skrevet af Læborg KFUM Spejdergruppe

Støt Kfum Spejderne I Læborg, hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Kfum Spejderne I Læborg, hver gang du tanker.

Du støtter vores klub med 6 øre for hver liter, du tanker med OK Benzinkortet – uanset hvor du tanker i Danmark. Første gang du har tanket 500 liter, får klubben desuden en ekstra bonus på 250 kr. Det koster dig ikke ekstra at støtte – OK betaler hele beløbet.

Få et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten.

Har du allerede et OK Benzinkort?

Har du et OK Benzinkort i forvejen, kan du nemt få det tilknyttet vores klub. Du skal bare ringe til OK på 70 10 20 33 og oplyse vores klubnavn og dit kortnummer, så støtter du Kfum Spejderne I Læborg.

Støt lokalsporten ekstra meget

Støt ekstra med el fra OK

Med el fra OK kan du støtte med ekstra 6 øre pr. liter. Og det er nemmere, end du tror. Du skal bare vælge imellem el til fastpris eller variabelpris på www.ok.dk/lokalsporten/el, så klarer OK hele skiftet fra det gamle elselskab til OK.

Støt ekstra med OK Mobil

Du kan støtte med ekstra 6 øre pr. abonnement, hver gang du tanker en liter. Du kan frit vælge den OK Mobilpakke, der passer dig og din familie bedst (dog ikke OK Mobil Basis). Du forhøjer din støtte til vores klub på www.ok.dk/lokalsporten/mobil.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Henriette Weber Andersen på 28 35 96 00 eller Hette@gmail.com.

Tekstforslag til Facebook:

Nu kan du støtte vores klub ekstra meget, hver gang du tanker. OK betaler hele beløbet – læs mere på www.ok.dk/lokalsporten